Hacıhalilli İlkokulu

Telefon : 0384 428 71 69
WEB https://hacihalilli.meb.k12.tr
Adres : HACIHALİLLİ KÖYÜ KÖYİÇİ MEVKİİ, KÖYİÇİ KÜME EVLERİ, HACIHALILLI ILKOKULU, BLOK NO 103 GÜLŞEHİR / NEVŞEHİR
VİZYON : Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, üretici ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.40 - 14:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : Öğretmenler, Gülşehir ilçe merkezinden servis ile ulaşım sağlamaktadır.
Ulaşım : Yollar asfalt olup ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.Öğretmen servisimiz vardır.
Yerleşim Yeri : 50 - 60 hanelik olan köyümüzün; ilkokulu, sağlık ocağı ve kuran kursu bulunmaktadır. Muhtarlık binasının bitişiğinde küçük bir bakkalı ve misafirhanesi vardır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Nevşehir´e 45 km, Gülşehir´e 28 km, Mucur´a 30 km, Ortaköy´e 30 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :